Keř vytrvale plodí, až dokud jej neskolí první mrazíky. Odrůda je velmi oblíbena pro svůj bohatý výnos, a zejména pro výjimečnou chuť, která je lahodná, nasládlá a zároveň lehce pikantní. Plody mají velmi široké a praktické využití: přímá konzumace plodů, v zeleninových salátech, nakládání do různých nálevů, tepelné zpracování či jiná konzervace. Jako všechna rajčata vyžaduje odrůda slunné stanoviště, dobrou zálivku (ráno nebo večer, ke kořenům, nikdy na listy) a přihnojování nejlépe organickými hnojivy (nepřehánět s dusíkatými hnojivy).Setba: semena před výsevem namočíme na 18-24 hodin ve vlažné vodě. Semena sadíme na sazeničky pro venkovní výsadbu od poloviny března do poloviny dubna, venkovní sadba již předpěstovaných sazenic přímo do půdy - polovina května až polovina června. Použijeme standardní pěstitelský substrát, který je propustný ale zároveň udržuje vlhko. Pro klíčení je důležitá teplota, dodržujeme teplotní rozpětí 20 - 25°C. Semena sejeme na hloubku 1 cm.
Rozestupy: 50-60 cm x 90-100 cm