Odrůda je velmi oblíbena pro svůj bohatý výnos, a zejména pro výjimečnou chuť, která je lahodná, lehce a jemně nasládlá. Plody mají velmi široké a praktické využití: přímá konzumace plodů, v zeleninových salátech, kde vytváří zajímavý kontrast, na nakládání do různých nálevů, tepelné zpracování či jiná konzervace. Jako všechna rajčata vyžaduje odrůda slunné stanoviště, dobrou zálivku (ráno nebo večer, ke kořenům, nikdy na listy) a přihnojování nejlépe organickými hnojivy (nepřehánět s dusíkatými hnojivy).
Setba: semena před výsevem namočíme na 18-24 hodin ve vlažné vodě. Semena sadíme na sazeničky pro venkovní výsadbu od poloviny března do poloviny dubna, venkovní sadba již předpěstovaných sazenic přímo do půdy - polovina května až polovina června. Použijeme standardní pěstitelský substrát, který je propustný ale zároveň udržuje vlhko. Pro klíčení je důležitá teplota, dodržujeme teplotní rozpětí 20 - 25°C. Semena sejeme na hloubku 1 cm.
Rozestupy: 50-60 cm x 90-100 cm.